Jobba hos oss

Hej – vad kul att du är här!

På den här sidan kan du söka jobb och läsa mer om Tindra assistans och vad vi tycker kännetecknar oss som arbetsgivare inom personlig assistans.

För att må bra i ditt arbete som personlig assistent måste du först och främst hamna på rätt arbetsplats. Personlig assistans är av nödvändighet beroende av att personkemin stämmer mellan dig och din uppdragsgivare – ni spenderar mycket tid i varandras närhet.

Du behöver även ha kompetent arbetsledning som ser dig och dina behov och tar ansvar för din arbetsmiljö. Du ska även ha möjlighet till utveckling i din yrkesroll. Tindra vill att du stortrivs hos oss, att du utvecklas och att du stannar länge.

Tindra behöver de bästa personliga assistenterna som finns och för att bli aktuell för våra tjänster ska du dela Tindras perspektiv på personlig assistans och människors lika värde. Professionalism, engagemang, flexibilitet och prestigelöshet är viktiga faktorer här.

Vi tar gärna emot din ansökan digitalt och hanterar alla dina personuppgifter enligt GDPR.

Tänkvärt för dig som vill arbeta som personlig assistent

Här har vi sammanställt våra tankar kring tre viktiga frågor: Vision och Värderingar, Kollektivavtal och Lön. Klicka på någon av rubrikerna nedan för att läsa mer.

Om du har frågor eller vill veta mer om Tindra assistans och hur vi arbetar får du gärna höra av dig till oss, så hjälper vi dig vidare.

Jobba hos oss

 • Vision och Värderingar

  Vision och Värderingar

  Vår vision är att vara ett lysande exempel på personlig, ärlig, professionell och närvarande personlig assistans. 

  Vi står för ett samhälle som är fritt och tillgängligt för alla. Som personlig assistent hos oss är du en representant för detta – tillsammans verkar vi varje dag för att ge våra assistansberättigade möjligheten att leva som de själva vill.  

  Hos oss är diskriminering uteslutet. Det enda som spelar roll är hur vi behandlar andra. 

  Som idéburen och värdegrundsbaserad assistansanordnare är Tindra personlig assistans AB medlem i arbetsgivarföreningen Fremia.  

  Fremia företräder cirka 500 medlemsorganisationer runt om i landet och som ett led i medlemskapet måste medlemmarna godkänna Fremias etiska riktlinjer.  och det arbete en arbetsgivareorganisation utför.

 • Kollektivavtal

  Kollektivavtal

  En seriös arbetsgivare erbjuder dig villkor enligt kollektivavtal och som personlig assistent har du mycket att vinna på att vara ansluten till ditt fack, Kommunal. Semester, pension, försäkringar, ersättning för arbete under obekväm arbetstid, din rätt till löneutveckling och mycket annat regleras i kollektivavtalet. 

  På Tindra är vi stolta över snart 20 års ömsesidigt gynnsamt samarbete med Kommunal. Vi tror på de fackliga organisationernas funktion i samhället och den Svenska Modellen, där arbetsmarknadens partner tillsammans hanterar löne- och villkorsfrågan. 

  Ta kontakt med Kommunal och fråga om medlemskap och att arbeta som personlig assistent genom länken nedan! Du hittar även en intervju som Kommunals medlemstidning gjort med Tindra personlig assistans VD, Jonas. 

 • Lön som personlig assistent

  Lön som personlig assistent

  I Tindra är all lönesättning individuell. Våra lönekriterier utgår ifrån våra ledstjärnor – Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt och Ansvar. Du erbjuds löne- och medarbetarsamtal varje år. 

  I kollektivavtalet hittar du vad som gäller i fråga om minimilön, extra ersättningar, semester med mera. Det är viktigt att du ställer frågor till din tilltänkta arbetsgivare om vad som erbjuds, innan du tackar ja till en tjänst. 

  Utöver marknadskraftiga löner erbjuder vi dessutom trygg och kompetent arbetsledning, möjlighet att träffa och diskutera med kollegor och fackförbund och ett arbete fyllt av utveckling.  

Rekommendationer:

 • Jag har jobbat som personlig assistent på Tindra assistans sedan 2011 och är sedan 2016 både assistent och medarbetsledare, vilket jag trivs med. Vi har lättillgängliga och duktiga chefer ända från samordnarna upp till VDn. De inger och ger förtroende till oss assistenter samt backar upp oss med det stöd och den utbildning vi behöver för att klara av jobbet. Man känner sig aldrig lämnad ensam, utan man får det stöd man ber om. Stödet är aldrig längre bort en vad telefonen är.

  I vårt team så ställer man upp för varandra för att lösa bemanningen på ett smidigt sätt och även underlätta för varandra att lösa alla våra livspussel.

  På Tindra bryr man sig om varje människa oavsett om det är en uppdragsgivare eller anställd. Det är därför jag kan rekommendera Tindra personlig assistans både som arbetsgivare och som assistansanordnare.

  Olle, 60 år
  Olle, 60 årPersonlig assistent och medarbetsledare
 • I början av 2005 påbörjade jag min resa med Tindra. Sedan dess har det hänt en hel del, vi har avtackat fantastiska medarbetare och även välkomnat nya. Jag har sett tindra växa till ett företag som är otroligt handlingskraftigt och välkomnande.

  Genom åren har jag tillsammans med mina kollegor och uppdragsgivare finslipat vad just vi behöver och i detta avseendet har Tindra varit exceptionella. Tindra är ett företag som ser mig, och att ta hänsyn till den humanitära aspekten är deras superkraft.

  Jag är stolt över att vara en del av ett företag med så bred kunskap och professionalism, ett företag som dessutom inte anser att de är färdiga i utvecklingen utan gladeligen erkänner att det finns rum för att växa och bli bättre.”

  Glorija Cederberg,
  Glorija Cederberg,Personlig assistent och medarbetsledare