Bli personlig assistent

Personlig assistans - en del av mitt liv

Jobba som Personlig assistent

Som personlig assistent utför du en av vårt samhälles viktigaste uppgifter. Genom din insats möjliggör du för din uppdragsgivare att på jämlika villkor ta del av det samhälle vi alla lever i. För vissa innebär detta att du hjälper till med praktiska saker så som matlagning, bilkörning och hygien. För andra innebär det att du finns där som en fast punkt i tillvaron, som ett kommunikationsstöd eller som ett filter mot en omgivning som för många är svår att hantera.

Bli personlig assistent

Tindra personlig assistans annonserar genom arbetsförmedlingens hemsida. Du hittar våra lediga tjänster där men är även välkommen att skicka dina handlingar till oss via formuläret på denna sida, eller direkt till rekrytering@tindra-ab.se.

Alla dina personuppgifter hanteras enligt GDPR och ansökningar gallras efter tre månader.

Innan du skickar din ansökan ber vi dig tänka på följande:

  • Kontrollera så att dina kontaktuppgifter är korrekta
  • Skicka både personligt brev och CV
  • Ju mer tid du har lagt på din ansökan desto enklare är det för oss att matcha dig mot våra tjänster
  • Vi söker kvalitet och långvariga relationer med våra medarbetare. Vi vill alltid komma i kontakt med dig som uppskattar att arbeta med människor. Även om vi inte har lediga tjänster just nu kan ett bra samtal leda till ömsesidiga möjligheter längre fram i tiden.

Viktigt att tänka på

Om du inte redan har gjort det rekommenderar vi dig att titta på Viktigt att tänka på – personlig assistent innan du skickar din ansökan.

Återkoppling

När du har skickat din ansökan till oss ska du alltid förvänta dig återkoppling. Vi svarar på alla ansökningar så snabbt vi kan – även du som av någon anledning just nu ej är aktuell för en tjänst hos oss kommer få svar.

Frågor?

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss per telefon eller e-post.

Sök jobb som Personlig assistent

  • Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 200 MB.

Snabbval

Behöver du hjälp eller
rådgivning? Ring oss direkt:

0435-157 30

Snabbval

Funderar du på att byta assistansanordnare?

Klicka här