Rekommendationer

Personlig assistans - en del av mitt liv

Medarbetare och uppdragsgivare berättar

På Tindra har vi genom åren haft förmånen att få träffa och lära känna otroliga människor. Föräldrar och andra anhöriga, assistansanvändare i alla åldrar och med olika typer av funktionsvariation och personliga assistenter med varierande bakgrund och erfarenhet.

Framgångar har blandats med motgångar, glädje med sorg. Genom allt har verksamheten präglats av och byggts på underbara människor och berikande erfarenheter. Här nedan kan du läsa vad några av Tindras uppdragsgivare och medarbetare har att säga om Tindra personlig assistans.

Som assistansberättigad får du gärna kontakta oss gällande referenser om du vill komma i kontakt med någon som har egen erfarenhet av Tindra assistans som assistansanordnare eller arbetsgivare.

 • Jag har jobbat som personlig assistent på Tindra assistans sedan 2011 och är sedan 2016 både assistent och medarbetsledare, vilket jag trivs med. Vi har lättillgängliga och duktiga chefer ända från samordnarna upp till VDn. De inger och ger förtroende till oss assistenter samt backar upp oss med det stöd och den utbildning vi behöver för att klara av jobbet. Man känner sig aldrig lämnad ensam, utan man får det stöd man ber om. Stödet är aldrig längre bort en vad telefonen är.

  I vårt team så ställer man upp för varandra för att lösa bemanningen på ett smidigt sätt och även underlätta för varandra att lösa alla våra livspussel.

  På Tindra bryr man sig om varje människa oavsett om det är en uppdragsgivare eller anställd. Det är därför jag kan rekommendera Tindra personlig assistans både som arbetsgivare och som assistansanordnare.

  Olle, 60 år
  Olle, 60 årPersonlig assistent och medarbetsledare
 • Mitt namn är Eva och jag har varit med Tindra Personlig assistans sedan 2009.

  Som skadad sen 13 år tillbaka hann jag med kommunen och två andra assistansbolag innan jag träffade på Tindra. Jag har inget annat än gott att säga om Jonas och gänget 🙂

  Ställer verkligen upp i både vått och torrt, både för assistenter och uppdragsgivare. Går den där extra lilla milen för att hjälpa till.

  Eva,
  Eva,Uppdragsgivare i Tindra assistans
 • Som förälder önskar man att ens barn ska leva som alla andra trots sin funktionsnedsättning. Vår dotter har en neuropsykiatrisk funktionsvariation och hennes personliga assistenter måste verkligen förstå och känna henne väl för att hon ska må bra. Idag lever hon ett aktivt liv med egen lägenhet där vi kan hälsa på henne.

  Vårt val är Tindra personlig assistans AB som med sina ledstjärnor ger oss och vår dotter Alicia ett självständigt och tryggt liv. Som föräldrar blir vi bemötta med respekt, omtanke och ges ett stort inflytande. Alicias personliga assistenter är våra stjärnor och de har en god arbetsgivare i Tindra. Vi rekommenderar varmt Tindra personlig assistans som så väl anordnare som arbetsgivare.

  Eva,
  Eva,Mamma och God Man
 • I början av 2005 påbörjade jag min resa med Tindra. Sedan dess har det hänt en hel del, vi har avtackat fantastiska medarbetare och även välkomnat nya. Jag har sett tindra växa till ett företag som är otroligt handlingskraftigt och välkomnande.

  Genom åren har jag tillsammans med mina kollegor och uppdragsgivare finslipat vad just vi behöver och i detta avseendet har Tindra varit exceptionella. Tindra är ett företag som ser mig, och att ta hänsyn till den humanitära aspekten är deras superkraft.

  Jag är stolt över att vara en del av ett företag med så bred kunskap och professionalism, ett företag som dessutom inte anser att de är färdiga i utvecklingen utan gladeligen erkänner att det finns rum för att växa och bli bättre.”

  Glorija Cederberg,
  Glorija Cederberg,Personlig assistent och medarbetsledare