Om oss

Om Tindra personlig assistans AB

Jonas och Kenneth Urkedal

Tindra startades 2005 av Kenneth Urkedal med filosofin att delaktighet i samhället och möjligheten att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsvariation skulle ligga till grund för vår verksamhet.

Vårt namn, Tindra, består av första bokstaven i våra sex ledstjärnor – Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt och Ansvar. Namnet kom till i samband med att Kenneth och Eva-Maria Urkedal skrev ner och lekte med ord, budskap och värderingar som var av personlig vikt för dem och därmed skulle få prägla företagets verksamhet och kultur.

Hos oss kallar vi dig som är assistansberättigad och väljer att bli kund i Tindra assistans för vår uppdragsgivare, ett begrepp som vi menar sätter perspektiv på vem det är som avgör vad assistansen skall handla om. Uppdraget vi får består i att anordna din personliga assistans i enlighet med dina behov, önskemål och förutsättningar, inom ramen för de krav som ställs på dig och Tindra enligt lag och förordningar.

Vårt kontor finns i Klippan, en liten ort utanför Helsingborg. När man kommer in till oss vill vi att upplevelsen ska vara varm och familjär. Vi får ofta höra att man känner sig välkommen när man kliver innanför våra dörrar och vi är stolta över att kunna erbjuda en företagskultur som är starkt präglad av människokärlek, professionalism, humor och arbetsmoral. Med nöjda, välmående medarbetare kan vi erbjuda våra uppdragsgivare de bästa assistanslösningarna och vi strävar alltid efter att göra vårt bästa för alla, i alla lägen.

Tindras administration består idag av tio personer som tillsammans servar verksamheten runt om i Skåne och angränsande län. Vårt arbete genomsyras av engagemang, viljan att lyckas och oavbrutet fokus på våra uppdragsgivares och medarbetares bästa.

Vi har ambitionen att växa som assistansanordnare med fokus på personlig assistans i Skåne, personlig assistans i Halland, personlig assistans i Blekinge och personlig assistans i Småland. Samtidigt är vi nöjda med att växa långsamt – ingenting är viktigare än att du som uppdragsgivare hos oss får uppleva den kvalitet vi lovat att tillhandahålla.

Läs gärna mer om oss här på hemsidan, eller be om referens från någon av våra uppdragsgivare eller medarbetare. Ta gärna kontakt med oss – Vi ser fram emot att höra av dig!

icon box image

Tydlighet

Vi måste förstå varandra och vara överens för att kunna sätta och uppfylla gemensamma mål. God kommunikation är nyckeln.

icon box image

Integritet

Personlig assistans handlar om livet. Vi värnar om det privata, om dig och det du tycker är viktigt. Vi håller på integriteten i våra relationer och i alla beslut vi fattar som assistansanordnare.

icon box image

Närhet

Tindra finns här när våra uppdragsgivare och medarbetare behöver oss, i alla frågor som rör personlig assistans och arbete.

icon box image

Delaktighet

Förmågan till delaktighet ser alltid olika ut beroende på person och funktionsvariation. I vårt arbete verkar vi för att vår uppdragsgivare alltid är delaktig i sitt eget liv, från planering till beslut, till genomförande av en aktivitet eller handling.

icon box image

Respekt

Vi visar ödmjukhet inför alla människors lika värde. Vi värdesätter varandras egenskaper och åsikter, även i konflikter. Vi är prestigelösa och arbetar mot samma mål och har respekt för det faktum att alla begår misstag.

icon box image

Ansvar

Att leva innebär ansvar. Vi är alla ansvariga för oss själva, vårt arbete, våra nära och kära, för att utvecklas och vårda vår kropp och själ. Ett arbete inom Tindra innebär ett ansvar i att förhålla sig till våra ledstjärnor. Ansvar får oss att växa och bli bättre.

Snabbval

Behöver du hjälp eller
rådgivning? Ring oss direkt:

0435-157 30

Snabbval

Funderar du på att byta assistansanordnare?

Klicka här