En hälsning från vår uppdragsgivare “Smirre”

En hälsning från vår uppdragsgivare “Smirre”
14 juni, 2023 Jonas
2 minuters läsning

Vi bjuder på en hälsning från en av Tindras uppdragsgivare, som vill skriva och berätta lite om sig själv och sin assistans.

Jag heter Smirre och är uppdragsgivare i Tindra, eftersom jag har autism och ADHD så behöver jag en del hjälp i vardagen och med det sociala osv.

Tindra Personlig Assistans är det bästa assistansföretaget för mina förutsättningar och behov då Tindra Personlig Assistans har djupgående kunskaper inom autismspektrat.

Tindra Personlig Assistans och de assistenter som jag har idag har utbildats inom autismspektra och är väl insatta i mina intressen, så som Furry och vad gemenskapen med andra Furries betyder för min sociala utveckling och min trygghet.

Jag har daglig verksamhet i form av promenader och simning samt att jag gör en del projekt i Tindra. Detta är mina assistenter mig behjälplig med precis som med att besöka det årliga Furrykonventet “Nordic Fuzz Con” och socialt stöd när jag träffar mina Furryvänner IRL och även när jag åker till F-10 på flygmöten och simulatorflygning etc.

Mina intressen är ju främst Furrykulturen och flyg men även djurrättsfrågor, gaming och film.

Jag planerar även att åka till Japan i år och jag har varit i Japan 2012, att assistenterna är med och hjälper mig vid utlandsresor är av stor vikt då min Engelska inte är så bra och jag behöver hjälp med att hantera pengar, tiden och att hitta osv.

Internet är en viktig del av mitt liv och det jag använder för att interagera med likasinnade och skapar saker på Internet. Jag har en blogg där jag skriver om vad jag gör och olika saker som jag tycker är viktigt!

Smirres “avatar” på nätet!