Glad Påsk!

Glad Påsk!
28 mars, 2024 Jonas
1 minuts läsning

Vi önskar alla en Glad Påsk (när den kommer!) och till våra muslimska medarbetare, uppdragsgivare, systrar och bröder – Ramadan Mubarak!

På Tindra är Påsken en händelserik helg!

Imorgon (fredag 29/3), är det traditionsenligt Tindra Påskcup i Eslöv. Hjärtligt välkomna dit för att njuta av spännande fotboll och härliga människor. Tindra är stolt sponsor av Trollenäs IFs parafotbollslag, som arrangerar denna fina Cup. På plats i Eslöv hittar du Jonas, Harith och Mathilda. Hoppas vi ses där!

Om du inte vill titta på fotboll kanske det är på sin plats med en härlig promenad! Tindras Fredagspromenad är betydligt punktligare än det Svenska tågnätet – välkommen att hänga med i friska luften imorgon (fredag den 29/3) kl. 15.00.

Kan vara en bild av 8 personer

Ett taggat och hurtigt promenadgäng från en tidigare fredag!

På måndag (1a april) firas Påsken med knytkalas på Tindras kontor! Om du vill delta anmäler du detta till Glorija på tel. 0704-130684, senast söndag.

Vi vill även tipsa om vår Facebook, där du nu kan ta del av många häftiga bilder från årets TindraStjärna. Ett alldeles underbart evenemang, som gästades av såväl HD som SVT och till och med fick vara med i SVTs Landet Runt! Du hittar oss här.

Ta hand om varandra, alla stjärnor, så hörs vi snart igen.