Tindra på Almagården!

Tindra på Almagården!
13 juni, 2022 Jonas
1 minuts läsning

Den 12e juni träffades vi ett stort gäng uppdragsgivare, familjemedlemmar och medarbetare på vackra Almagården utanför Klippan för en mysig aktivitetsdag i vackra miljöer.

På Tindra vill vi hemskt gärna skapa värde genom att bjuda in till olika typer av aktiviteter, där vi med hjälp av varandra möjliggör för människor att träffas, utbyta erfarenheter, ha trevligt tillsammans och prova på saker. Att leva och uppleva, helt enkelt.

Den här gången var vi hemma hos våra stjärnor Roger och Lotta på vackra Almagården, utanför Klippan. Vädret betedde sig relativt väl större delen av tiden och vi kunde njuta av grillad korv, hembakad rabarberkaka, trevligt sällskap och roliga aktiviteter.

Camilla Lind, från Team Lind (@arcantjin på instagram, kolla in vår coola landslagsstjärna!) var på plats med duktiga Aramiz som drog oss över mark och genom skog.

För den som ville gick det att meta i de fina dammarna, anpassade så att även rullstol kan ta sig fram, och till fikat blev det uppträde och roligt musikbingo.

Ett stort tack till alla som engagerar sig och gör sådant här möjligt. Vilken energi-kick och förmån att få vara en del av. Vi planerar att göra om det hela snart igen – håll utkik efter information här på vår hemsida!

Du hittar fler härliga bilder från dagen på vår facebook, genom länken här @tindraassistans