Personlig assistans i Eslöv

personlig assistans i eslöv tindra assistans

Tindra startades 2005 med filosofin att alla ska ha rätt att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsvariation. Företaget grundades i Eslöv och har ända sedan start haft fokus på att anordna personlig assistans i Skåne, med närhet och tillgänglighet som en viktig grund för alla assistansuppdrag.

Vi utmärker oss genom att alltid vilja ta det fulla ansvaret för den personliga assistansen – lite som en totalentreprenad.

Vi är ett modernt, flexibelt familjeföretag med ambition och livsglädje.

Välkommen till en erfaren assistansanordnare i Eslöv

Vi är en lagom stor assistansanordnare med ett brett nätverk i Eslöv och angränsande kommuner. Vi är erfarna, med massor av livsglädje och utvecklingspotential. Viktigast för oss är att främja den personliga assistansen genom att aldrig avvika från lagstiftningens intentioner. Parallellt med detta vill vi bygga ett välmående, nyfiket och modernt företag med mycket god arbetsmiljö.

Vi är ett alternativ för dig som vill ha en assistansanordnare som inte är för stor, finns nära när det behövs och gärna vill fortsätta utvecklas.

Tindra assistans – med tillstånd och fokus på kvalitet

Vi har tillstånd att anordna personlig assistans inom alla personkretsar, åt både barn och vuxna. Vi vill finnas nära våra uppdrag och arbetar därför med täta, regelbundna möten. Vårt fokus ligger på kvalitet – långvariga och utvecklande kontakter med såväl kunder som medarbetare.

Rekrytering av personliga assistenter i Eslöv

Med vår långa erfarenhet av personlig assistans i Eslöv och andra delar av Skåne har vi även ett brett nätverk med kontakter. Vi ser det som en stor fördel när vi rekryterar personliga assistenter åt dig i Eslövs kommun.

Vi har assistansuppdrag i närområdet och ett gott rykte som arbetsgivare.

Vi erbjuder kunder i Eslöv alla våra tjänster

Som kund i Tindra personlig assistans erbjuder vi dig en helhetslösning där vi tar ansvar för att din personliga assistans fungerar på ett sätt som speglar hur du vill leva ditt liv, eller hur du vill att ditt barn eller din huvudman ska kunna leva sitt liv.

  • Vi rekryterar och arbetsleder dina personliga assistenter med tät dialog och regelbundna personalmöten.
  • Vi bemannar vid behov dygnet runt genom vår jour.
  • Vi samtalar regelbundet med dig per telefon eller genom möten om hur din assistans fungerar.
  • Vi erbjuder juridisk rådgivning i frågor om ditt assistansbeslut.

Varför ska du välja Tindra assistans i Eslöv?

För att det ska bli riktigt bra måste både du och vi känna att vi är rätt val för varandra. Vi börjar alla våra kontakter med ett möte eller ett samtal.

Vi är en assistansanordnare med erfarenhet i Eslövs kommun. Vi vill gärna växa men inte för snabbt – kvalitet går först.

Välfungerande personlig assistans bygger på samarbete och goda relationer. Vi vill alltid befinna oss mitt på vägen i våra beslut och beaktar alltid god etik.

Jobb för personliga assistenter i Eslöv

Vi vill alltid komma i kontakt med skickliga personliga assistenter i Eslövs kommun. Som arbetsgivare har vi goda relationer med ditt fackförbund Kommunal och vill alltid göra vårt yttersta för att du ska trivas och utvecklas på din arbetsplats.

Vi är arbetsgivaren för dig som vill arbeta som personlig assistent i ett företag som brinner för så väl god arbetsmiljö och högre status för personliga assistenter som rättigheter för personer med funktionsvariation.

Bli personlig assistent hos Tindra assistans

Hitta till vårt kontor i närheten av Eslöv

Vårt kontor ligger i Klippan i nordvästra Skåne. Avståndet till Eslöv är cirka 4,5 mil. Närheten till Eslöv innebär att det är enkelt för oss att infinna oss hos dig vid behov, eller att anordna bra möten med dig och dina personliga assistenter.

Vi tar oss enkelt till Eslöv för möten och träffar med våra kunder. Med bil tar resan cirka 40 minuter och vi kan snabbt vara på plats vid behov.

Vårt kontor hittar du på Bryggerigatan 2 i Klippan.

Hjärtligt välkommen till oss!