Personlig assistans i Landskrona

personlig assistans i landskrona tindra assistans

Tindra startades 2005 med filosofin att alla ska ha rätt att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsvariation. Vi har sedan första dagen haft fokus på att anordna personlig assistans i Skåne, med närhet och tillgänglighet som en viktig grund för alla assistansuppdrag.

Vi är ett modernt, flexibelt familjeföretag med ambition och livsglädje som utmärker sig oss genom viljan att alltid ta det fulla ansvaret för den personliga assistansen – lite som en totalentreprenad.

Välkommen till en erfaren assistansanordnare i Landskrona

Vi är en lagom stor assistansanordnare med ett brett nätverk i och runt Landskrona och angränsande kommuner. Viktigast för oss är att främja den personliga assistansen genom att aldrig avvika från lagstiftningens intentioner.

Vi vill bygga ett välmående, nyfiket och modernt företag med mycket god arbetsmiljö och är ett alternativ för dig som vill ha en assistansanordnare som inte är för stor, finns nära när det behövs och gärna vill fortsätta utvecklas.

Fokus på kvalitet med tillstånd från IVO

Vi har tillstånd att anordna personlig assistans inom alla personkretsar, åt både barn och vuxna. Vi vill finnas nära våra uppdrag och arbetar med täta, regelbundna möten. Vårt fokus ligger på kvalitet – långvariga och utvecklande kontakter med såväl kunder som medarbetare.

Rekrytering av personliga assistenter i Landskrona

Med vår långa erfarenhet av personlig assistans i främst nordvästra Skåne har vi även ett brett nätverk med kontakter i och runt Landskrona kommun. Vi ser detta som en stor fördel när vi rekryterar personliga assistenter åt dig i Landskrona. Många av våra assistansuppdrag finns i närområdet och vi har ett gott rykte som arbetsgivare.

En helhetslösning för dig som assistansanvändare i Landskrona

Vi erbjuder en helhetslösning där vi tar ansvar för att din personliga assistans fungerar på ett sätt som speglar hur du vill leva ditt liv, eller hur du vill att ditt barn eller din huvudman ska kunna leva sitt liv.

  • Vi rekryterar och arbetsleder dina personliga assistenter med tät dialog och regelbundna personalmöten.
  • Vi bemannar vid behov dygnet runt genom vår jour.
  • Vi samtalar regelbundet med dig per telefon eller genom möten om hur din assistans fungerar.
  • Vi erbjuder juridisk rådgivning i frågor om ditt assistansbeslut och finns med i all dialog med myndigheter, om du så önskar och i frågor om din personliga assistans.

Varför ska du välja Tindra assistans i Landskrona?

För att det ska bli riktigt bra måste både du och vi känna att vi är rätt val för varandra. Vi börjar alla våra kontakter med ett möte eller ett samtal.

Välfungerande personlig assistans bygger på välfungerande samarbete och goda relationer. Vi vill alltid befinna oss mitt på vägen i våra beslut och beaktar alltid god etik.

Vi är en assistansanordnare med erfarenhet i Landskrona kommun. Vi vill gärna växa men inte för snabbt – kvalitet går först.

Personliga assistenter i Landskrona

Vi vill alltid komma i kontakt med skickliga personliga assistenter i Landskrona.

Vi är arbetsgivaren för dig som vill arbeta som personlig assistent i ett företag som brinner för så väl god arbetsmiljö och högre status för personliga assistenter som rättigheter för personer med funktionsvariation.

Som arbetsgivare har vi goda relationer med ditt fackförbund Kommunal och vill alltid göra vårt yttersta för att du ska trivas och utvecklas på din arbetsplats.

Bli personlig assistent hos Tindra assistans

Hitta till vårt kontor i närheten av Landskrona

Vårt kontor ligger i Klippan i nordvästra Skåne. Avståndet till Landskrona är cirka 5 mil. Närheten till Landskrona innebär att det är enkelt för oss att infinna oss hos dig vid behov, eller att anordna bra möten med dig och dina personliga assistenter.

Vi tar oss enkelt till Landskrona för möten och träffar med våra kunder. Med bil tar resan cirka 40 minuter och vi kan snabbt vara på plats vid behov.

Vårt kontor hittar du på Bryggerigatan 2 i Klippan.

Hjärtligt välkommen till oss!