Förändringar i administrationen inför sommaren

Förändringar i administrationen inför sommaren
26 april, 2021 Jonas
1 minuts läsning

Kontoret tackar en uppskattad medarbetare för tiden hos oss och hälsar en ny kollega välkommen. På fredag, den 30e april, gör Andreas Örn sin sista arbetsdag på Tindras kontor och veckan efter, den 3e maj, hälsar vi vår nya kollega Eva-Lotta Hellkvist välkommen.

 

Ja, efter en tids eftertanke har Andreas Örn, uppdragsansvarig i grupp Vit tillsammans med Bianca Tschander, bestämt sig för att söka sig vidare i arbetslivet.  Andreas har arbetat på Tindra i många år med kortare uppehåll, först som personlig assistent och de senaste åren som chef. Nu ska han avsluta studier och fokusera på familjen. Vi är tacksamma för tiden vi haft tillsammans och önskar Andreas all lycka till i framtiden.

 

Redan nästa vecka får kontoret tillskott av Eva-Lotta Hellkvist som ny uppdragsansvarig i grupp Vit. Eva-Lotta kommer till Tindra med ett spännade CV och många års erfarenhet av personlig assistans och ledarskap. Vi ser fram emot en lite närmre presentation här på hemsidan när Eva-Lotta hunnit landa!

Vi kan även meddela att vår duktiga HR-chef, Anette Persson, börjar arbeta igen så smått under maj månad efter en kort tids föräldraledighet. Anette kommer bolla småbarnslivet med arbetslivet och planerar sin tid på kontoret efter hand.

Nästa vecka kommer vi lägga ut mer detaljerad information om semestertider på kontoret, så ni vet vilka av oss som är på plats och när under sommarmånaderna.

Tack för att du tog dig tid att läsa vår information, vi hörs snart igen!