Ny löneadministratör på Tindra Assistans

Ny löneadministratör på Tindra Assistans
11 april, 2022 Jonas
1 minuts läsning

Vi hälsar vår nya löneadministratör välkommen till kontoret. Samtidigt tackar vi vår högt uppskattade Olle, som går i pension den siste april, för många års trogen tjänstgöring.

Välkommen tillbaka till oss på Tindra, Lena Andersson! Lena har tidigare arbetat som personlig assistent här på Tindra. Hon har under några månaders tid gått bredvid på ekonomiavdelningen för att lära sig arbetet och gör nu sista delen av april tillsammans med Olle, för att sedan ta över stafettpinnen i månadsskiftet.

“Hej Tindra!

Jag heter Lena och har tidigare arbetat som både personlig assistent och undersköterska. Jag valde för en tid sedan att utbilda mig vidare inom ekonomi, då jag alltid haft ett stort intresse för siffror, och är sedan 2018 färdigutbildad löneexpert. Jag bor i Klippan med min man och tre barn och spenderar helst fritiden med träning, familj och vänner.

Min senaste tjänst var hos Svenska Kyrkan i Helsingborg som just löneadministratör och jag ser verkligen fram emot att komma tillbaks till den personliga assistansen i min nya roll här på Tindra.

Jag ser fram emot att få träffa och prata med alla och hoppas på ett gott samarbete!”

Lena når du precis som oss andra genom vår växel, på telefonnummer 0435-15730, samt via epost på lena@tindra-ab.se.

Hjärtligt välkommen, Lena!