Tindra på torget – 21/5-2022 på Allétorget i Klippan

Tindra på torget – 21/5-2022 på Allétorget i Klippan
20 april, 2022 Jonas
Tindra på torget klippan personlig assistans
2 minuters läsning

Varmt välkomna till Tindra på Torget!

Tindra assistans bjuder in till en aktivitetsdag på Allétorget i Klippan. Kom och prova på parasport, umgås och prata personlig assistans! Vi finns på plats från klockan 11 till klockan 15.

Information:

Datum: 21/5-2022
Tid:
11.00-15.00
Plats: Allétorget i Klippan

Vi ses på Allétorget i Klippan 21/5-2022, 11.00-15.00

Nu när möjlighet äntligen finns vill vi passa på och bjuda in till en ny upplaga av vårt uppskattade event Tindra på Torget! Med hjälp av våra duktiga personliga assistenter, uppdragsgivare och andra engagerade personer och föreningar hälsar vi alla som har lust hjärtligt välkomna till Allétorget i Klippan.

Vi kommer bjuda på grillad korv och fika, roliga och enkla aktiviteter för stora som små och möjlighet att prova på parasport i rullstol tillsammans med Roger Kvist från Alla Kan idrottsförening. Föreningen FUB finns på plats för att informera om sin verksamhet tillsammans med oss på Tindra personlig assistans AB.

Vi vill gärna träffa dig som har personlig assistans, är anhörig eller företrädare för att prata om just personlig assistans och vad vi menar gör oss på Tindra till ett så bra alternativ. Vi vill även träffa dig som arbetar som personlig assistent, eller dig som helt enkelt är nyfiken och vill veta mer, eller bara passar på och äter grillad korv när det ändå bjuds. Det krävs knappast bättre anledning än så att ta sig till vackra Klippan en dag som denna, eller hur?!

Klockan 13.00 arrangerar vi en turnering i parasport

Klockan 13.00 arrangerar vi en turnering i parasport mellan noga utvalda lag som man gör bäst i att inte missa. Förra gången vi hade möjlighet att arrangera Tindra på Torget! möttes bland annat Vår Framtid (ett lokalt, block-överskridande parti), Trollenäs IFs parafotbollslag, FUB och Tindra. Laguppställningarna är ännu inte klara för i år, men vi utlovar stort engagemang!

Ingen anmälan krävs utan hjärtligt välkommen precis som du är, den 21/5e till Tindra på Torget! på Allétorget i Klippan. Håll gärna lite uppsikt här på vår hemsida dagarna innan eventet, vi uppdaterar här med information av vikt.

Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att ringa oss på tel. 0435-15730 eller skicka ett mail till tindra@tindra-ab.se.