Studiefrämjandet och FUB Klippan/Åstorp startar utbildning i teckenkommunikation

Studiefrämjandet och FUB Klippan/Åstorp startar utbildning i teckenkommunikation
19 maj, 2021 Jonas
2 minuters läsning

Yes, ni läste rätt! Studiefrämjandet och FUB Klippan/Åstorp har startat en utbildning i teckenkommunikation som är kostnadsfri för dig som deltagare. Tindra delar enbart information om utbildningen, frågor och eventuell anmälan riktas direkt till arrangören enligt information nedan.

Kursen riktar sig till dig som:

  • är nybörjare i användandet av tecken som stöd, inga förkunskaper behövs
  • är anhörig: exempelvis förälder, syskon, far/morförälder
  • har nytta av det i ditt arbete
  • har eget behov av tecken
  • av annan anledning vill lära dig teckenkommunikation

Man får gärna lämna egna förslag på ord man vill lära sig teckna.

Kursen hålls digitalt via Teams under 4 tisdagar, med start den 1 juni kl. 18.00-19,30. Kursen genomförs digitalt för första gången, med anledning av covid, och antalet deltagare är begränsat. Först till kvarn gäller och deltagande är helt kostnadsfritt.

Anmälan till kursen sker via studieframjandet.se, där du först klickar i Skåne eller Hela Landet och sedan skriver “Teckenkommunikation” i sökfältet för att få upp kurstillfället. Klicka dig vidare och följ instruktionerna för att genomföra anmälan.

Du som behöver hjälp med det tekniska vänder dig till Anders Nilsson på Studiefrämjandet per epost (anders.nilsson@studieframjandet.se) eller telefon på 0708177301.

Vid övriga frågor, kontakta Lena Landin på FUB Klippan/Åstorp per epost (lenalandin@hotmail.se) eller telefon på 0702722701.

Läs mer om FUB och Studiefrämjandet

FUB arbetar för att barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning/intellektuell funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott liv. Du som är nyfiken på FUB kan med fördel ta del av denna fina organisations verksamhet genom att klicka här.

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturupplevelser och föreläsningar. Du som är nyfiken på Studiefrämjandet kan med fördel läsa mer genom att klicka här.