Tindra söker löneadministratör

Tindra söker löneadministratör
20 december, 2021 Jonas
2 minuters läsning

Då vår högt uppskattade löneadministratör Olle Nilsson har för avsikt att gå i pension under första kvartalet 2022 söker vi nu efter en ny förmåga. Läs mer om vad tjänsten kräver och vilken typ av person vi letar efter här nedan.

Ansök direkt, eller genom länken till arbetsförmedlingens hemsida. Tack för att du läser och delar med vänner och bekanta!

Om tjänsten

Vi söker dig, löneadministratör med kunskap om och erfarenhet av lönehantering. Du har arbetat praktiskt med löner och vill bli en del i vårt glada och professionella team.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar all lönekörning i företaget, framtagning av rapporter, utvecklingsarbete, statistik, med mera.

Arbetet kräver noggrannhet och en pedagogisk läggning, då du utöver lönehanteringen även är ett av våra ansikten utåt och stöttar såväl anställda som kunder i lönefrågor.

Du bör ha intresse av att utveckla och kvalitetssäkra dina arbetsuppgifter och ingår gärna i det företagsövergripande kvalitetsarbetet.

Kvalifikationer

Du har goda kunskaper om relevant lagstiftning samt intresse och förmåga att hålla dig informerad om nyheter och förändringar av vikt gällande dina ansvarsområden. Du är van hantera föräldraledighet och deltidsarbete. Även skatte- och redovisningsregler är bekanta.

Du är mycket bekväm med datorer och ett digitalt arbetsflöde och har tidigare arbetat i lönesystem så som Crona Lön eller liknande.

Du behärskar svenska i tal och skrift. Kunskaper och erfarenheter i företagsekonomi och lönehantering inom specifikt personlig assistans/LSS är meriterande.

Som en av oss är du effektiv och lösningsfokuserad med god initiativförmåga. Du är vid behov flexibel i ditt arbete och sätter vikt vid gemensamt ansvarstagande.

Övrigt

Rollen som lönespecialist är en nyckelroll hos oss och vi ser fram emot att träffa dig som gillar att arbeta, vill utvecklas och vara med och utveckla verksamheten.

Tjänsten är på 80% men kan utvecklas och växa över tid. Vi intervjuar löpande. Individuell lönesättning appliceras. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse, dock senast 220301.

Vi har kollektivavtal. Arbetsplatsen är på vårt kontor i Klippan, utanför Helsingborg.

Vi tar gärna emot ansökningar från dig med egen funktionsnedsättning – det viktiga för oss är att hitta en driven och duktig kollega!

Tindra assistans är en nyfiken och modig assistansanordnare med stora ambitioner. Vi uppskattar om du läst på om oss i samband med att du söker tjänsten. Du är alltid välkommen att höra av dig via epost eller telefon med frågor.

Välkommen in med din ansökan!