Tindra söker ny uppdragsansvarig, vi utökar kontorsstyrkan!

Tindra söker ny uppdragsansvarig, vi utökar kontorsstyrkan!
8 september, 2020 Jonas
1 minuts läsning

Tindra har vuxit och behöver komplettera den administrativa sidan av verksamheten med en ny medarbetare, i form av en uppdragsansvarig.

Att arbeta som uppdragsansvarig i Tindra är att arbeta som chef, med ansvar för sedvanligt tillkommande arbetsuppgifter, fast på vårt sätt! Vi letar efter kandidater som utöver de formella kraven även tilltalas av Tindras mjuka värderingar, där mänskliga rättigheter, god arbetsmiljö och en vilja att göra bra saker för andra är centrala.

Vi strävar efter att utveckla verksamheten kvalitativt, samtidigt som vi förmår växa, och att erbjuda ett professionellt alternativ inom personlig assistans som inte tappar fokus på det personliga. Hos oss ska alltid finnas tid för ett gott bemötande genom samtal och möten med såväl uppdragsgivare (kunder) som medarbetare. Vad kan vi göra, tillsammans, för att lösa problem och skapa utveckling?

Tjänsten är på heltid och ambitionen är att tillsätta tjänsten senast januari 2021, gärna tidigare.

Vi söker specifikt dig som har tidigare erfarenhet av arbete i chefsbefattning inom personlig assistans eller motsvarande ledarerfarenheter. Läs mer om tjänsten genom länken nedan och varmt välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV till vår VD, Jonas på jonas@tindra-ab.se.

Du hittar annonsen genom att klicka här.