Yrkeshögskoleutbildning för personliga assistenter

Yrkeshögskoleutbildning för personliga assistenter
14 juli, 2021 Jonas
1 minuts läsning

Jajemen! Nu finns möjlighet för dig som arbetar som personlig assistent att söka en yrkeshögskoleutbildning om arbetsledning inom personlig assistans.

Utbildningen är en distanskurs som går på halvfart i 24 veckor och ger 60 yrkeshögskolepoäng. Alla som har allmän behörighet och minst ett års yrkeserfarenhet, varav ett halvår som personlig assistent, kan söka den.

Du som är intresserad anmäler dig själv via länken nedan. Om du har funderingar kring hur du skulle kunna passa in utbildningen i ditt schema, om du kan bli beviljad tjänstledighet eller bara vill bolla med oss på Tindra – skicka ett mail till din uppdragschef!

Vi är jätteglada att utbildningen, som är den första i sitt slag, kommer igång till hösten och hoppas att vi har många medarbetare som är intresserade av att studera och fördjupa sina kunskaper om personlig assistans. Tindra har deltagit på ett hörn under utvecklingen av utbildningen som vi hoppas ska bidra till att yrkesgruppen och yrket personlig assistent stärks i så väl kunskap som status. Tindra är bara så bra som våra personliga assistenter!

Ansök här:

Ansök och läs mer