Nya medarbetare på kontoret!

Nya medarbetare på kontoret!
15 februari, 2024 Jonas
3 minuters läsning

Tindra växer och utvecklas, inte minst genom våra nya avtal med Höganäs- och Örkelljunga kommun. Vid sidan av detta har vi även ett projekt igång som fokuserar på att starta en ny verksamhet i form av korttidsvistelse.

Nedan presenterar vi stolt Harith Mahdi, vårt nyaste tillskott i administrationen, och duktiga Sanna Frösslund som tillträdde sin tjänst redan i maj förra året!

Harith kommer ha särskilt ansvar för Tindras verksamhet i Höganäs kommun, samt vara involverad i arbetet med att starta korttids. Så här säger Harith själv om sin nya tjänst hos oss:

“Harith Mahdi heter jag, en 28 åring från Kristianstad som är passionerad i mitt arbete och vill göra skillnad i människors liv!”

Jag har bakgrund inom vården med 5 års erfarenhet som biomedicinsk analytiker och ett års erfarenhet som verksamhetsansvarig inom personlig assistans.

Vid sidan av den professionella banan finns även en passion för hälsa och träning, där jag agerar som fotbollsdomare under helgerna.

Jag har fått en väldigt positiv bild av Tindra som speglar en stark empati och önskan att erbjuda stöd och omsorg där det behövs som mest. Det är rätt miljö för mig att utvecklas i och jag ser fram emot att vara en del av gänget som strävar efter att skapa riktigt bra personlig assistans.

Jag ser framemot att utvecklas och skapa bredda mitt perspektiv inom personlig assistans. Tindra har intressanta och meningsfulla projekt som fokuserar på kvalité och utveckling, vilket jag ser fram emot att vara del av!”

Mahdi-tindra-assistans

 

Sanna Frösslund började sin tjänst som uppdragschef hos oss redan den 2e maj förra året, men en sen presentation är bättre än ingen! Så här säger Sanna själv om sig och sitt arbete på Tindra:

“Jag tackar för ordet! Jag antar att vår kära VD glömde bort mig i somras…

Innan jag började på Tindra har jag haft ett varierande arbetsliv, där jag bland annat arbetat som samordnare i vården i cirka fem år. Jag har utbildat inom vård och omsorg, även inom ledarskap samt arbetat som projektledare och koordinator och haft eget företag.

Som person och medarbetare är jag närvarande, med en positiv inställning till det mesta. Jag har alltid något på gång och älskar att träffa nya människor. Då jag arbetat med människor i olika konstellationer har jag en mångsidig erfarenhet av kommunikation, grupper och relationer. Ärlighet och humor är karaktärsdrag som jag tycker är typiska för mig!

Jag är tacksam för alla nya relationer med så många kära medarbetare och uppdragsgivare på Tindra. Jag ser fram emot ett fortsatt gott samarbete, på Tindra gör vi alla underverk, varje dag!”

 


Hjärtligt välkomna båda två – vi ser fram emot att ha riktigt roligt på jobbet med er!

Du hittar kontaktuppgifter till Harith och Sanna här på hemsidan.