Nytt ansikte på kontoret!

Nytt ansikte på kontoret!
1 december, 2020 Jonas
tindra assistans Bianca Tschander
2 minuters läsning

Som vi tidigare berättat om har vi förstärkt kontorsstyrkan med ett nytt ansikte – nu är vi redo att avslöja detaljerna!

Från och med idag, den 1a december 2020, finns Bianca Tschander på plats som ny uppdragsansvarig i grupp Vit. Bianca förstärker grupp Vit samtidigt som vi planerar för att Anette Persson, vår duktiga HR-chef tillika uppdragsansvarig, ska gå på föräldraledighet en bit in i januari.

Vi är superglada att ha Bianca på plats, som kommer till oss med gott om erfarenhet av branschen som så väl personlig assistent som samordnare och, viktigast av allt med tanke på rollen hon har hos Tindra, ledarskap.

Vi hjälps åt att ge Bianca de bästa förutsättningarna att snabbt komma igång och vet att hon ser fram emot att få lära känna sina nya uppdragsgivare och medarbetare.

Bianca skickar med en hälsning här nedan. Du hittar hennes kontaktuppgifter på vår hemsida.

Varmt välkommen i gänget, Bianca!


Hej alla stjärnor på Tindra,

Jag heter Bianca och befinner mig åldersmässigt mitt i det ljuva livet. Det är jag som är Tindras nyaste tillskott på kontoret i egenskap av Uppdragsansvarig för grupp Vit, en utmaning jag verkligen ser fram emot!

Jag är i grunden utbildad undersköterska och har som sådan arbetat inom sjukvård och äldreomsorg såväl som LSS. Personlig assistans var det som kom att förändra mitt arbetsliv – det kändes så rätt och ledde mig efter en tid vidare till en tjänst som samordnare och så småningom områdeschef i ett annat assistansbolag, där jag med tiden samlat på mig erfarenhet och kunskap inom just vårt område.

Jag tror att min största inledande utmaning kommer vara att lära känna Er, Tindras uppdragsgivare och medarbetare, med tanke på covid-19 och att vi som det ser ut just nu mest kan ses digitalt. Jag kommer behöva er hjälp att få till en snabb och bra start, och säkert en del överseende med att jag kanske ställer samma frågor mer än en gång.

Vi får tillsammans se till att skapa de allra bästa förutsättningarna för ett gott samarbete och en god gemenskap trots att jag inte kan komma ut i teamen för att presentera mig.

Jag ser verkligen fram emot att lära känna er och tillsammans tackla utmaningar och utveckla vår personliga assistans – skriv gärna ett hej till mig i kommentarerna om du läser detta i någon av Tindras sociala kanaler, eller skicka mig ett mail på bianca@tindra-ab.se!

Varma hälsningar,

Bianca Tschander
Uppdragsansvarig, grupp Vit
Tindra personlig assistans AB