Utbildning i HLR med Klas Gunnarsson

Utbildning i HLR med Klas Gunnarsson
10 november, 2021 Jonas
2 minuters läsning

Vi vill stolt berätta om vår samarbetspartner About Human Care Sverige AB, med Klas Gunnarsson i spetsen.

I måndags, den 8e november, genomfördes HLR-utbildning i Tindras lokaler igen. Utbildningarna som annars genomförs vid flera tillfällen per år har fått vila under covid och det är härligt med liv och rörelse i våra lokaler igen. Sedan flera år tillbaka har Tindra assistans samarbetat med Klas Gunnarsson som driver About Human Care Sverige AB.

Klas har en gedigen bakgrund inom arbete med människor , såväl i direktkontakt men också som pedagogisk rådgivare och utbildare. Klas började sin karriär som barnsköterska på barncanceravdelning och arbetade sedan 15 år inom akutsjukvård som IVA, akutmottagning, intagningsavdelning och hjärtavdelning. Därefter har han utbildat sig till utbildare i första hjälpen och barnolycksfall som tog honom vidare till sjukvårdsinstruktör på försvaret. Idag är Klas huvudinstruktör åt HLR-rådet samt huvudinstruktör i blödningskontroll på Linköpings katastrofmedicinskt center.

Utöver detta driver Klas utbildningsföretaget About Human Care Sverige AB som Tindra anlitar för att utbilda om HLR. Klas har också haft familjehem i många år där han än idag har god kontakt med flera av barnen, som nu är vuxna.

”Hos er på Tindra har jag varit i flera år och utbildat, det har alltid varit jätte trevligt att vara hos er och genomföra utbildningarna. Glatt och trevligt.”
– Klas

Det är en trygghet för oss på Tindra att ha tillgång till en så kompetent och genuint humanistisk samarbetspartner som vi har i Klas och vi hoppas på ett långt och gott samarbete. Klas utbildningar är interaktiva med högt i tak och våra deltagare brukar lämna lokalen både kunniga och upprymda.

Tindras löneadministratör Olle förespråkar HLR-dockan som ställföreträdande VD