2024, here we come!

2024, here we come!
25 januari, 2024 Jonas
2 minuters läsning

Året har rivstartat (i vanlig ordning!) och vi ser fram emot en spännande vår med massor av aktiviteter och utveckling. Nedan följer ett axplock av vad som sker hos oss just nu. Mer info kommer efter hand!

Ny medarbetare sökes!

Vi vill förstärka vårt team och söker efter en skicklig, trevlig och nyfiken ledare! Vill du jobba som uppdragschef inom personlig assistans och samtidigt hjälpa oss starta upp en ny, fin verksamhet? Läs mer här!

LOV-samarbeten

Under förra året påbörjade vi vårt samarbete med vackra Örkelljunga kommun, där Tindra utgör det så kallade icke-valsalternativet inom den personliga assistansen (LOV-assistans). Vi lägger stort fokus på att fördjupa och förbättra vår samverkan.

Vi hoppas det kommer fler nyheter inom kort gällande LOV-assistans och Tindra!

Missa inte!

Under året kommer vi som vanligt hitta på olika aktiviteter för dig med någon form av funktionsnedsättning. Vi kommer informera mer om dessa efter hand, men ser fram emot att bjuda in till roliga event i Klippan, Örkelljunga, Helsingborg och Karlskrona!

Musik och Dans: Måndagar 18-20 i Sågenhuset. Alla är välkomna! Aktiviteten arrangeras i samarbete med FUB Klippan/Åstorp och Studiefrämjandet.

Tindrapromenaden: Fredagar, 15-17. En kort och en lite längre promenad, perfekt inför helgen! Vi avslutar med lite fika i Klippans stadspark.

TindraStjärna: 10e mars – Kom och sjung, dansa eller bara njut med oss när vi kickar igång årets musikupplevelse – för dig med funktionsnedsättning!

Tindra PåskCup: Fredagen den 29e mars ses vi i Eslöv för häftiga Tindra PåskCup! Tindra är huvudsponsor för denna cup i parafotboll, som arrangeras av fantastiska Trollenäs IFs Parafotboll. Läs mer om Cupen här.

Jobb- och utbildningsmässa i Klippan: 29e februari, 14-17. Vi ses där!

… och mycket mer!

Du som vill veta mer om Tindra, eller har frågor om någon av våra aktiviteter, är hjärtligt välkommen att höra av dig på tel. 0435-15730 eller tindra@tindra-ab.se. Det går även fint att prata med oss via vår facebook @Tindraassistans!