Hej Tobias, Tindras nya samordnare!

Hej Tobias, Tindras nya samordnare!
17 maj, 2022 Jonas
2 minuters läsning

Vi välkomnar Tobias Larsson till vårt fina företag. Med start i maj månad har Tobias påbörjat sin tjänst som samordnare hos oss, med särskilt fokus på att stötta och samordna söderut!

Berätta lite om dig själv, Tobbe…

Tobias Larsson heter jag. Jag är 35 år gammal och bor i Hörby med min fru och våra barn. Jag har arbetat som elevassistent och personlig assistent i 13 år och även varit arbetsledare för ett team i 6 år. Jag har sökt mig vidare i arbetslivet för att jag vill utvecklas och göra skillnad i människors liv. Jag har oftast ett leende på läpparna och ser hellre det positiva i allting än vilka hinder som kan uppstå. Jag älskar att utmana mig själv och hjälpa andra på bästa sätt.

Vad tänker du om Tindra, din nya arbetsgivare?

Efter ett första möte på Tindra fastnade jag för vad jag upplever som ett enormt engagemanget och intresse för människor. Tindras sätt att se på assistansen öppnade nya perspektiv för mig och det kändes genast rätt. Jag har upplevt ett fantastiskt bemötande från alla jag träffat här på Tindra.

Vad ser du fram emot?

Hos Tindra ser jag mig själv utvecklas inom assistansen på ett sätt som jag länge velat. Jag får möjligheten att hjälpa till och skapa bra assistans åt flera personer. Här får jag även chansen att vara en närvarande och tillgänglig samordnare. Det är en spännande utmaning som jag ser fram emot, det är verkligen ett häftigt utvecklingsprojekt som satts igång av Jonas och Eva-Lotta, med fokus på kvalitet och utveckling.  Jag tror verkligen att Tindras människosyn och perspektiv på assistans behövs och det är kul att få vara en del i detta.

Jag hoppas vi får möjlighet att ses och växla några ord snart!

 

Du hittar kontaktuppgifter till Tobias på vår hemsida under medarbetare, och i TindraTid. Haffa honom och växla några ord när du har tid!