Ledig tjänst! (O.B.S TJÄNSTEN TILLSATT)

Ledig tjänst! (O.B.S TJÄNSTEN TILLSATT)
21 maj, 2019 Jonas
3 minuters läsning

O.B.S TJÄNSTEN TILLSATT

– TINDRA SÖKER EN UPPDRAGSANSVARIG –

Är du intresserad av att utveckla människor i deras vardag genom din förmåga att arbetsleda, motivera och coacha? Tror du på allas rätt att delta på lika villkor i samhället, oberoende av funktionsvariation?

– OM TJÄNSTEN –

Du arbetar heltid med viss egen flexibilitet kring arbetstidens förläggning. Du kommer ingå i en arbetsgrupp med andra uppdragsansvariga samtidigt som du har ett nära samarbete med övriga delar av administrationen.

Kulturen hos oss är öppen och välkomnande. Vi är beroende av konstruktiva medarbetare med hög arbetsmoral och viljan att arbeta som en del i ett lag. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats i en spännande bransch i full utveckling. Här är du och det du kan bidra med viktigt för företaget samtidigt som din insats direkt bidrar till att hjälpa människor att få ut det mesta av sin personliga assistans. Vi främjar prestigelöshet i vårt förhållningssätt till uppdragsgivare, medarbetare och ledning.

– ARBETSUPPGIFTER –

I rollen som uppdragsansvarig omfattar arbetsuppgifterna att ha kontinuerlig kontakt med uppdragsgivare (kund) och löpande personaladministrativt arbete i varje uppdrag. Personalfrågorna innefattar rekrytering, schemaläggning, handledning, arbetsrätt och arbetsmiljö.

Du kommer även bistå våra uppdragsgivare i kommunikation med myndigheter inom LSS- och personalfrågor såsom Försäkringskassan, sjukvården, fackförbund och arbetsgivarorganisation.

Allt arbete inom Tindras administration är serviceinriktat. Vi ombesörjer att våra personliga assistenter har de redskap och det stöd som krävs för att kunna erbjuda våra uppdragsgivare kvalitativ personlig assistans utifrån behov och önskemål. Ett positivt, problemlösande förhållningssätt är en förutsättning.

– DU SOM SÖKER TJÄNSTEN –

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker en modern, serviceinriktad ledare med god kunskap om personlig assistans. Planerings- och organisationsförmåga är viktigt. Du är en van datoranvändare och nyfiken på hur teknik kan underlätta i ditt arbete. Du är tydlig i din kommunikation och har förmågan att se möjligheter till proaktiva insatser för våra medarbetares och uppdragsgivares skull.

Du besitter goda kunskaper om LSS-lagstiftningen och gärna flerårig erfarenhet av arbetsledning, alternativt erfarenheter och utbildning som motsvarar detta och på annat vis kompletterar vår administration genom sin relevans. Särskilt meriterande är erfarenhet av assistansjuridik.

Vi eftersträvar ett diversifierat arbetslag med jämn könsfördelning och uppmuntrar därför dig med egen funktionsvariation att söka tjänsten.

– INFORMATION OM TINDRA –

Vi erbjuder våra uppdragsgivare hög kvalitet och personlig service med utgångspunkten att alla människor har rätt att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsvariation.

Hos Tindra börjar din anställning med tät dialog. Tillsammans säkerställer vi att du trivs och utvecklas i ditt arbete och snabbt hittar din roll bland oss på kontoret. Kontinuerliga verksamhetsträffar och arbetsgruppsträffar fyller en viktig funktion i din och arbetslagets fortsatta utveckling.

Vi vill att du stortrivs, utvecklas och stannar länge hos oss. Inom Tindras administration tillämpas flextid i hög utsträckning. Vi har rökfri arbetstid och erbjuder friskvårdsbidrag samt en friskvårdstimme i veckan.

Vill du veta mer? Läs gärna vidare på www.tindra-ab.se eller ta en titt på vår Facebook @TindraPA.