En händelserik oktober!

En händelserik oktober!
29 september, 2022 Jonas
4 minuters läsning

På Tindra ser vi fram emot en innehållsrik höst med roliga och intressanta aktiviteter för alla.

Även på kontoret händer det spännande saker när vi hälsar nygamla bekantskaper åter, säger hej till en ny praktikant och önskar en annan välkommen till sin nya tjänst.

Läs vidare, för glada nyheter!

Från praktikant till medarbetare – Cecilia

Många av er har redan haft nöjet att träffa eller prata med henne – vår duktiga Cecilia Schildt som under en tid har praktiserat på kontoret i Klippan. Från och med den 1a oktober har vi äran att få kalla henne för kollega på riktigt, då Cecilia blir anställd.

Hon kommer precis som tidigare arbeta med rekrytering och social kontakt, ta emot besökare och hantering av vissa administrativa sysslor. Cecilia arbetar halvtid på kontoret och bor i Oxie, utanför Malmö, tillsammans med sin vovve Quintus.

Vi är glada att du blir kvar hos oss Cecilia!

På bilden ser du Cecilia Schildt tillsammans med Joakim, en av Tindras uppdragsgivare.

Välkommen, vår nya praktikant – Pernilla Flinck

Från och med oktober finner du trevliga och glada Pernilla på Tindra. Som praktikant hos oss kommer hon ha olika sysslor – svara i växeln, hälsa välkommen, hålla efter våra lokaler men även följa med ute i våra team, när det passar bra.

Pernilla bor och är uppvuxen i Klippan. På fritiden tränar hon gärna sin hund i rallylydnad, vilket hon även är hjälpinstruktör i. Hon ser precis som vi fram emot sin praktik på Tindra!

På bilden ser du Pernilla Flinck som kommer praktisera på Tindra under hösten.

Säg hej till vår nya Uppdragschef – Sanna Wrisnig!

För att kunna fortsätta växa och utvecklas bestämde vi under sommaren att det var dags att leta efter en ny kollega till administrationen. Efter en något utdragen rekryteringsprocess där vi träffat och intervjuat flera spännande kandidater kan vi nu med glädje informera om en lite oväntad men väldigt positiv händelseutveckling. Från och med den 16e oktober hälsar vi Sanna Wrisnig välkommen åter, denna gång som Uppdragschef!

Med sin stora erfarenhet av personlig assistans, Tindra-värdiga människosyn och sitt snabba sinne gjorde Sanna ett gott intryck under sitt vikariat hos oss i slutet på 2021. Det känns både spännande och tryggt att hon snart är en av oss på kontoret igen!

På bilden ser du Sanna Wrisnig som återvänder till Tindra som Uppdragschef

“Jag heter Sanna Wrisnig och jag bor med min familj, som består av en sambo, ett snart vuxet bonusbarn och två hundar strax utanför Falkenberg i Halland. 

Jag kom i kontakt med Tindra första gången i slutet av förra året, då jag hoppade in och stöttade upp som samordnare under tre månader. Sedan dess har jag gjort ett inspirerande och perspektivskapande besök i äldreomsorgens värld som gruppledare, men bortsett från det har jag arbetat inom LSS de sista 12 åren. 

Assistansen är rolig, viktig och utmanande. Jag är väldigt glad och tacksam över att återigen få möjligheten att tillsammans med alla stjärnor på Tindra göra riktigt, riktigt bra assistans!”

– Sanna Wrisnig, Uppdragschef

Aktiviteter under oktober!

Hösten är definitivt här och med de mörkare dagarna är det extra viktigt att hålla sig aktiv, såväl fysiskt som socialt. Häng med Tindra på någon av våra aktiviteter – vi garanterar trevligt sällskap och glada stunder! Bjud gärna med dig vänner, kollegor och familj – hos oss är alla välkomna.

På bilden ser du flera av Tindras stjärnor under en av våra aktiviteterHåll utkik här och  i våra sociala medier för mer information om våra aktiviteter.

1a oktober – Musik och Dans på Vita Scenen i Lunds Stadspark

13e oktober – Träff om god man- och förvaltarskap med besök från Josefin Persson, chef på överförmyndarnämnden 4K

18e oktober – Föreläsning om FN-konventionen om mänskliga rättigheter för personer med funktionsnedsättning, med Jeanette Fridh, ordförande i FUB Malmö. Anmäl ditt intresse för deltagande här: https://www.tindraassistans.se/inbjudan-forelasning/

20e oktober – Tipspromenad och korvgrillning i Skrylle

Hör av dig till samordnare@tindra-ab.se eller slå en signal till 0435-15730 för anmälan om deltagande, eller om du har frågor om våra olika aktiviteter!

På bilden ser du Tobias, samordnare på Tindra, när han grillar korv under en av våra aktiviteter

Vi ser fram emot att träffa dig snart och önskar alla våra stjärnor en riktigt fin höst!