Personlig assistans i Hässleholm

personlig assistans hässleholm

Tindra har funnits sedan 2005. Vi har kunder i stora delar av Skåne och kan smidigt ansvara för och utföra personlig assistans i Hässleholms kommun.

Företaget har ända sedan start haft fokus på att anordna personlig assistans i Skåne, med närhet och tillgänglighet som en viktig grund för alla assistansuppdrag.

Vi är ett modernt, flexibelt familjeföretag med ambition och livsglädje som utmärker sig oss genom viljan att alltid ta det fulla ansvaret för den personliga assistansen – lite som en totalentreprenad. Vår filosofi är att alla ska ha rätt att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsvariation.

Välkommen till en erfaren assistansanordnare i Hässleholm

Vi vill bygga ett välmående, nyfiket och modernt företag med mycket god arbetsmiljö och är ett alternativ för dig som vill ha en assistansanordnare som inte är för stor, finns nära när det behövs och gärna vill fortsätta utvecklas.

Vi är en lagom stor assistansanordnare med ett brett nätverk I Hässleholm och angränsande kommuner. Viktigast för oss är att främja den personliga assistansen genom att aldrig avvika från lagstiftningens intentioner.

Tillstånd av IVO och fokus på kvalitet

Vårt fokus ligger på kvalitet – långvariga och utvecklande kontakter med såväl kunder som medarbetare. Vi vill finnas nära våra uppdrag och arbetar med täta, regelbundna möten.

Vi har tillstånd att anordna personlig assistans inom alla personkretsar, åt både barn och vuxna.

Rekrytering av personliga assistenter i Hässleholm

Med vår långa erfarenhet av personlig assistans i Skåne har vi även ett brett nätverk med kontakter i och runt Hässleholms kommun. Vi ser detta som en stor fördel när vi rekryterar personliga assistenter i Hässleholm. Vi har assistansuppdrag i närområdet och vi har ett gott rykte som arbetsgivare.

En helhetslösning för dig som assistansanvändare i Hässleholm

Vi erbjuder en helhetslösning där vi tar ansvar för att din personliga assistans fungerar på ett sätt som speglar hur du vill leva ditt liv, eller hur du vill att ditt barn eller din huvudman ska kunna leva sitt liv.

  • Vi bemannar vid behov dygnet runt genom vår jour.
  • Vi rekryterar och arbetsleder dina personliga assistenter med tät dialog och regelbundna personalmöten.
  • Vi erbjuder juridisk rådgivning i frågor om ditt assistansbeslut och finns med i all dialog med myndigheter, om du så önskar och i frågor om din personliga assistans.
  • Vi samtalar regelbundet med dig per telefon eller genom möten om hur din assistans fungerar.

Varför ska du välja Tindra assistans i Hässleholm?

Välfungerande personlig assistans bygger på välfungerande samarbete och goda relationer. Vi vill alltid befinna oss mitt på vägen i våra beslut och beaktar alltid god etik. Vi vill gärna växa men inte för snabbt – kvalitet går först.

För att det ska bli riktigt bra måste både du och vi känna att vi är rätt val för varandra. Vi börjar alla våra kontakter med ett möte eller ett samtal.

Vi är en assistansanordnare med erfarenhet och kontakter i Hässleholms kommun.

Personlig assistent i Hässleholms kommun?

Vi vill alltid komma i kontakt med skickliga personliga assistenter i och i närheten av Hässleholm. Som arbetsgivare har vi goda relationer med ditt fackförbund Kommunal och vill alltid göra vårt yttersta för att du ska trivas och utvecklas på din arbetsplats.

Vi är arbetsgivaren för dig som vill arbeta som personlig assistent i ett företag som brinner för så väl god arbetsmiljö och högre status för personliga assistenter som rättigheter för personer med funktionsvariation.

Bli personlig assistent hos Tindra assistans

Hitta till vårt kontor i närheten av Hässleholm

Vårt kontor ligger i Klippan i nordvästra Skåne. Avståndet till Hässleholm är cirka 4,5 mil.  Närheten till Hässleholm innebär att det är enkelt för oss att infinna oss hos dig vid behov, eller att anordna bra möten med dig och dina personliga assistenter.

Vi är vana vid att anordna personlig assistans i Skåne och kör regelbundet till och från möten i din del av Skåne. Vårt kontor hittar du på Bryggerigatan 2 i Klippan.

Hjärtligt välkommen till oss!