Personlig assistans i Helsingborg

personlig assistans helsingborg

Tindra startades 2005 med filosofin att alla ska ha rätt att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsvariation. Vi har haft assistansuppdrag i Helsingborgs kommun i mer än 10 år och utmärker oss genom att alltid vilja ta det fulla ansvaret för den personliga assistansen – lite som en totalentreprenad.

Vi är ett modernt, flexibelt familjeföretag med ambition och livsglädje.

Välkommen till en erfaren assistansanordnare i Helsingborg

Vi är en lagom stor assistansanordnare med ett brett nätverk i Helsingborg och kringliggande kommuner. Med mer än 15 år i branschen är vi idag erfarna med massor av livsglädje och utvecklingspotential.

Med vår kunskap och erfarenhet av att anordna personlig assistans i Skåne är vi ett alternativ för dig som vill ha en assistansanordnare som inte är för stor, finns nära när det behövs och gärna vill fortsätta utvecklas.

Tindra assistans – en anordnare med tillstånd och fokus på kvalitet

Vi har tillstånd att anordna personlig assistans inom alla personkretsar, åt både barn och vuxna. Vårt fokus ligger på kvalitet – långvariga och utvecklande kontakter med såväl kunder som medarbetare.

Vi vill finnas nära våra uppdrag och arbetar därför med täta, regelbundna möten.

Rekrytering av personliga assistenter i Helsingborg

Med vår långa erfarenhet av personlig assistans i Helsingborgs kommun har vi även ett brett nätverk med kontakter, inte minst gällande personliga assistenter. Vi ser det som en stor fördel när vi rekryterar personliga assistenter åt dig i Helsingborg. Många av våra assistansuppdrag finns i närområdet och vi har ett gott rykte som arbetsgivare.

Vi erbjuder följande tjänster i Helsingborg

Som kund i Tindra personlig assistans erbjuder vi dig en helhetslösning där vi tar ansvar för att din personliga assistans fungerar på ett sätt som speglar hur du vill leva ditt liv, eller hur du vill att ditt barn eller din huvudman ska kunna leva sitt liv.

  • Vi rekryterar och arbetsleder dina personliga assistenter med tät dialog och regelbundna personalmöten.
  • Vi samtalar regelbundet med dig per telefon eller genom möten om hur din assistans fungerar.
  • Vi bemannar vid behov dygnet runt genom vår jour.
  • Vi erbjuder juridisk rådgivning i frågor om ditt assistansbeslut.

Varför ska du välja Tindra personlig assistans i Helsingborg?

Vi börjar alla våra kontakter med ett möte eller ett samtal. För att det ska bli riktigt bra måste både du och vi känna att vi är rätt val för varandra. Vi vill gärna växa men inte för snabbt – kvalitet går först.

Vi är en personlig assistansanordnare med goda kontakter och erfarenheter av Helsingborgs kommun.

Vi vill alltid befinna oss mitt på vägen i våra beslut och beaktar alltid god etik.

Välfungerande personlig assistans bygger på välfungerande samarbete och goda relationer.

Jobb för personliga assistenter i Helsingborg

Vi är alltid på jakt efter duktiga personliga assistenter i Helsingborg. Som arbetsgivare har vi goda relationer med ditt fackförbund Kommunal och vill alltid göra vårt yttersta för att du ska trivas och utvecklas på din arbetsplats.

Vi är arbetsgivaren för dig som vill arbeta som personlig assistent i ett företag som brinner för så väl god arbetsmiljö och högre status för personliga assistenter som rättigheter för personer med funktionsvariation.

Bli personlig assistent hos Tindra assistans

Hitta till vårt kontor i närheten av Helsingborg

Tindra assistans har kontor i Klippan, cirka 4 mil från Helsingborgs centrum. Närheten till Helsingborg innebär att det är enkelt för oss att infinna oss hos dig vid behov, eller att anordna bra möten med dig och dina personliga assistenter.

Till Klippan tar du dig enkelt med bil eller kollektiva färdmedel, resan tar mellan 30 och 40 minuter.

Vårt kontor hittar du på Bryggerigatan 2 i Klippan. Hjärtligt välkommen till oss!