Personlig assistans i Skåne

personlig assistans i Skåne tindra assistans

Vi är ett modernt, flexibelt familjeföretag med ambition och livsglädje som utmärker sig oss genom viljan att alltid ta det fulla ansvaret för den personliga assistansen – lite som en totalentreprenad. Vår filosofi är att alla ska ha rätt att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsvariation.

Tindra har funnits sedan 2005. Vi har kunder i stora delar av Skåne och kan smidigt ansvara för och utföra personlig assistans i länets samtliga kommuner.

Närhet, tillgänglighet och ett bra bemötande är nyckelfaktorer för oss. Vi är måna om att alla våra kunder ska kunna uppleva samma enkla dialog och flexibla förhållningssätt oberoende av var man befinner sig geografiskt.

Välkommen till en erfaren assistansanordnare i Skåne

Vi är en lagom stor assistansanordnare med ett brett nätverk i stora delar av Skåne. Vi är seriösa, plikttrogna och vill genom vårt sätt att arbeta på utgöra ett positivt exempel. Vi är inte assistansanordnaren för alla, men kanske är vi assistansanordnaren för dig. Vänd dig till oss med dina frågor och funderingar så beskriver vi gärna hur vi arbetar och bygger våra assistanslösningar. Välfungerande personlig assistans är beroende av ett gott samarbete mellan alla parter och en ärlig, öppen kommunikation.

Vi vill bygga ett välmående, nyfiket och modernt företag med mycket god arbetsmiljö och är ett alternativ för dig som vill ha en assistansanordnare som inte är för stor, finns nära när det behövs och gärna vill fortsätta utvecklas.

Tillstånd av IVO och fokus på kvalitet

Vårt fokus ligger på kvalitet – långvariga och utvecklande kontakter med såväl kunder som medarbetare. Vi vill finnas nära våra uppdrag och arbetar med täta, regelbundna möten. Med kunder över hela Skåne är vi vana vid att resa och anordna möten på annan ort vid behov. Vi tar oss enkelt till dig oavsett vilken del av Skåne du bor i.

Vi har tillstånd att anordna personlig assistans inom alla personkretsar, åt både barn och vuxna.

Rekrytering av personliga assistenter i Skåne

Med vår långa erfarenhet av personlig assistans i Skåne har vi även ett brett nätverk med kontakter. Vi ser detta som en stor fördel när vi rekryterar personliga assistenter.

Vi är mycket måna om vårt rykte som arbetsgivare och har genom alla år haft en väldigt god dialog med våra personliga assistenters fackförbund, Kommunal. Alla medarbetare i Tindra ska kunna känna sig trygga i att Tindra assistans är en arbetsgivare som även månar om arbetsmiljö och utveckling för medarbetare.

En helhetslösning för dig som assistansanvändare i Skåne

Vi erbjuder en helhetslösning där vi tar ansvar för att din personliga assistans fungerar på ett sätt som speglar hur du vill leva ditt liv, eller hur du vill att ditt barn eller din huvudman ska kunna leva sitt liv.

I Tindra assistans erbjuds alla kunder:

  • Bemanning dygnet runt genom vår jour
  • Rekrytering och arbetsledning av dina personliga assistenter med tät dialog och regelbundna personalmöten
  • Juridisk rådgivning i frågor om ditt assistansbeslut och stöd i all dialog med myndigheter i frågor om din personliga assistans
  • Regelbundna möten och samtal med dig som assistansanvändare gällande din personliga assistans

Varför ska du välja Tindra assistans i Skåne?

Välfungerande personlig assistans bygger på välfungerande samarbete och goda relationer. Vi vill alltid befinna oss mitt på vägen i våra beslut och beaktar alltid god etik. Vi vill gärna växa men inte för snabbt – kvalitet går först.

För att det ska bli riktigt bra måste både du och vi känna att vi är rätt val för varandra. Vi börjar alla våra kontakter med ett möte eller ett samtal.

Vi är en assistansanordnare med erfarenhet och kontakter i stora delar av Skåne.

Personlig assistent i Skåne

Vi vill alltid komma i kontakt med skickliga personliga assistenter i och i närheten av Skåne.

Vi är arbetsgivaren för dig som vill arbeta som personlig assistent i ett företag som brinner för så väl god arbetsmiljö och högre status för personliga assistenter som rättigheter för personer med funktionsvariation.

Som arbetsgivare har vi goda relationer med ditt fackförbund Kommunal och vill alltid göra vårt yttersta för att du ska trivas och utvecklas på din arbetsplats.

Bli personlig assistent hos Tindra assistans

Hitta till vårt kontor i Skåne

Vårt kontor ligger i Klippan i nordvästra Skåne.

Skåne är stort men placeringen av vårt kontor och det faktum att vår kontorspersonal är bosatt från Malmö i söder till Ängelholm i väst skapar goda förutsättningar för att bibehålla närheten och möjligheten att träffas för möten och samtal i hela Skåne.

Vårt kontor hittar du på Bryggerigatan 2 i Klippan.

Hjärtligt välkommen till oss!